Заявка

Ако имате нужда от помощ при конфигурирането на новия Ви уеб сайт или искате да се възползвате от 14 дневния безплатен тестов период, ние сме насреща.
Просто попълнете формата и ние ще се свържим с Вас, за да решим Вашия проблем.

Все още се колебаете дали тази услуга е за вас?
Запознайте се с всички основни предимства на PageVamp

Автоматично синхронизиране с Facebook

Обновявайте страницата си с нови постове, новини, събития, снимки и Вашия уеб сайт ще се обновява автоматично с тази информация. Така уеб сайтът Ви ще е винаги актуален.

Мобилен уеб сайт

Изберете един от красивите дизайни, които са перфектно оптимизирани за всички мобилни устройства. Променете дизайна на сайта си по всяко едно време. Бъдете в крак с модата и модерните технологии. Винаги.

Разнообразие от дизайни

Разполагаме с постоянно нарастваща галерия с професионално изработени дизайни, от които да си изберете. Всеки дизайн е създаден, за да изглежда професионално на всички мобилни устройства.

Вашето лого

Вашият уеб сайт, Вашето лого! Добавете и рекламирайте Вашия бранд. Спечелете нови клиенти или затвърдете имиджа си пред настоящите.

Индивидуални страници

Добавете информация, която не присъства във Facebook страницата Ви. Добавете, страница с Вашите цени, менюто от ресторанта Ви, бутон за плащане, аудио и видео. С помощта на индивидуалните страници, Вие получавате един завършен облик в интернет.

Неограничен брой админстратори

Искате да споделите поддръжката на уеб сайта си с Вашите колеги? Няма проблем. Стига те да са администратори на Facebook Страницата Ви, ще могат да добавят и обновяват информация в уеб сайта.

Интеграция на Google analitycs

Следете трафика на уеб сайта си, опознайте Вашите посетители, тяхното поведение, от къде идват и какво търсят. По този начин ще можете да прецените ясно, в коя част от Вашия бизнес има смисъл да се инвестират пари и време.

Неограничен хостинг и трафик

Докато бизнесът Ви расте, Вашият сайт ще расте с него, за това сървърите, на които е разположен той нямат ограничение в обема и трафика.

Безплатен домейн*

Стартирайте новият си уеб сайт с Вашето уникално име и марка от вида www.MoiatBisnes.com, напълно безплатно (когато използвате годишен план). Представете се пред клиентите си с Вашето име.

имате допълнителни въпроси? Не се колебайте да ни пишете
hello@vampo.bg